زندگی دنج

زندگی دنج

اجتماعی
زندگی دنج

زندگی دنج

اجتماعی

اسلام و قانون جذب

اسلام و قانون جذب

پرسش: همخوانی اسلام با قانون جذب چه مقدار است؟
پاسخ :قانون جذب به معنای دومی که گفتیم جدید نیست. اسلام قانون جذب به معنای دوم را گفته است. ما در مورد اصل تفکر آموزه داریم. تفکر از هفتاد سال عبادت بهتر است. در اینجا منظور تفکر مثبت است. خوش گمانی یک جور مثبت اندیشی است.
امام رضا (ع) فرمودند: به خدا خوش گمان باش. خدا می فرماید: من در مسیر گمان بنده ی مومن خودم هستم.
حضرت علی (ع) فرمودند : کسی که فروان به گناهان فکر می کند این فکر گناهان را به سمت او می خواند ، این یعنی قانون جذب. در بحث تفأل و تطیر روایات زیاد داریم. تفأل یعنی فال خوب زدن و تطیر یعنی فال بدزدن. رسول اکرم فال خوب زدن را خیلی دوست داشتند و فال بد زدن را زشت می شمردند.
حضرت فرمودند: خداوند فال خوب را دوست دارد. فال نیک بزنید می یابید.
حضرت امیر فرمود: فال خوب بزن کامیاب می شوی.
در تاریخ مشهور است که حضرت رسول فال نیک می زدند. در داستان حدیبیه شخصی به نام سهیل بن امیر از طرف مشرکان پیش پیامبر آمد و وقتی اسمش را گفت، پیامبر فرمودند : به تحقیق کار شما آسان شد.
حضرت به خسرو پرویز نامه ای نوشتند و او را به اسلام دعوت کردند. او نامه را پاره کرد و مشتی خاک برای حضرت فرستاد. پیامبر این خاک را به فال نیک گرفتند و گفتند که مسلمانان این خاک را تصرف خواهند کرد. و این جوری هم شد. حضرت از فال بدزدن منع می کردند. می فرمودند: کسی که فال بد می زند از ما نیست.
در جایی فرمودند که فال بد زدن شرک است.
حضرت امیر فرمودند: فال بد زدن حق نیست. فال بد به ذهن انسان می آید و انسان در این هنگام باید از آن بگذرد.
دعایی هم در آن هنگام دارد. خدایا من به توچنگ می زنم ای پروردگارا از شر آنچه که دارم در نفس خودم حس می کنم. ما آموزه ی دینی به معنای دوم قانون جذب داریم.[1]

پی نوشت :
1.حسین دهنوی، گلبرگ زندگی، شبکه 3

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد